Оголошується набір

kaffa

Особам, які пройшли повний курс військової підготовки та атестовані до офіцерського складу, присвоюється первинне військове звання офіцера запасу.

Випускники кафедри можуть проходити службу за контрактом на офіцерських посадах у Сухопутних військах, Повітряних Силах, Військово-Морських Силах та безпосередньо в зенітно-ракетних військах і радіотехнічних військах Повітряних Сил, військах Протиповітряної оборони Сухопутних військ, Центрального автомобільного управління. Офіцери, які проходять службу за контрактом у Збройних Силах України, мають високий соціальний захист, забезпечуються службовим житлом та мають високе грошове забезпечення.

Навчання планується та проводиться один навчальний день на тиждень методом «військового дня» протягом двох років за 19 військово-обліковими спеціальностями.

Громадяни України, які виявили бажання проходити військову підготовку надають на кафедру військової підготовки наступні документи:

  • заяву підписану деканом факультету базового вищого навчального закладу; 
  • відомість успішності, або витяг з навчальної картки студента з оцінками;
  • копію паспорта громадянина України (1, 2, 11 стор.);
  • копію ідентифікаційного коду;
  • копію приписного свідоцтва;
  • довідку військово-лікарської комісії (ВЛК) про придатність до військової служби (направлення на (ВЛК) отримується на кафедрі військової підготовки)

Конкурсний відбір складається із: перевірки рівня успішності, професійно-психологічного відбору,перевірки рівня допризовної підготовки,перевірки рівня фізичної підготовленості, при собі мати паспорт громадянина України та приписне свідоцтво.

Наша адреса: м.Київ, вул. Верхньоключова, 4,

Детальна інформація та консультації за телефонами:

 (044)204-92-42, (044)204-85-88, (044)204-84-72.

+38073-031-87-19

Сайт кафедри: kvp.kpi.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *