Запрошуємо випускників на відкриту вакансію!

БОЙОВА БРИГАДА ЗСУ

ЗАПРОШУЄ ВИПУСКНИКІВ КПІ

ВИПРОБУВАТИ СЕБЕ

ТА ЗРОБИТИ ШВИДКУ КАР’ЄРУ

  1. КОРОТКО

ПИТАННЯ:

Чим відрізняється фотельний патріотизм від справжнього?

ВІДПОВІДЬ:

Готовністю особисто узяти участь в найкритичніших трансформаційних процесах суспільства.

ДОПОМОЖИ АРМІЇ ПЕРЕБУДУВАТИСЯ НА ЄВРОПЕЙСЬКИЙ КШТАЛТ

ТА ВПРОВАДИТИ СУЧАСНЕ КОМП’ЮТЕРИЗОВАНЕ УПРАВЛІННЯ!

Пропонуємо бакалаврам і магістрам КПІ офіцерські посади в 53 Окремій механізованій бригаді, високу (як на рівень державного сектору) заробітну плату, відкриті соціальні ліфти та цікаву роботу прогресорів —

будівників Нової Української Армії.

Від вас вимагатиметься:

диплом військової кафедри; завжди тверезий розум; багатогранна технічна компетентність; наполегливість; твердість; видатні лідерські якості для роботи з особовим складом, — а також непримиренність до опортуністів, які мріють повернути модерну українську армію в радянські часи.

 

ДАЄШ РЕВОЛЮЦІЮ З СЕРЕДИНИ!

Не гай часу, пройди співбесіду з представником бригади до 12.06.2017,

ПРЯМІ КОНТАКТИ:

начальник ВМВ В.А.ПАЮН

067 787 16 91

 

знш 53 ОМБР Ю.А.Радченко

097 0727408

2. ДЕТАЛЬНО

Збройні Сили України в цілому, і особливо частини, які знаходяться у вогневому контакті з ворогом, виконуючи бойові завдання на Сході України, вступають у процес інтенсивних (і, будемо відверті, болючих!) змін  на шляху переходу до принципів формування й стандартів країн-членів НАТО.

Ця трансформація має критичне значення для незалежності й цілісності країни, і є багатофакторним процесом. Підтримуючи боєздатність частин і цілісність систем, що залишилися нам у спадок від армії, якою вона була до 2014 року — ми маємо нині паралельно вводити елементи сучасного управління, автоматизованих систем управління боєм, розвідкою, нові принципи забезпечення логістики, і навіть нові підходи до управління людьми та їх мотивації.  Це завдання ускладнюється  не так браком технічних засобів (які ми отримуємо якщо не через офіційні канали, то через волонтерів) — як браком фахівців, що патріотично налаштовані, мають широкий світогляд,  сучасне логічне мислення, та добре знайомі з інформаційними технологіями.

Поза сумнівом, Армії потрібна революція — але за сучасних умов вона може відбутись лише зсередини, через механізм насичення військ молодими енергійними офіцерами, що не лише підходять до вирішення поточних проблем по-європейськи, а не по-азійські, — але й активно впроваджують на місцях служби нові принципи, підходи, елементи сучасних автоматизованих систем.

Розуміючи, що в сучасній економічний ситуації далебі  не всі випускники КПІ цього року вже мають підтверджені контракти й гарантію роботи — 53 ОМБР пропонує молодим магістрам та бакалаврам на практиці реалізувати одвічний потяг молоді до руху, ризику і активних дій, підписавши контракт з 53 ОМБР.

Ми пропонуємо в 2017 році кілька десятків офіцерських посад, значна частина (близько третини) яких пов’язана із інтенсивним впровадженням бойових автоматизованих систем, автоматизацією діловодства та логістики, впровадженням нових технологій у роботу артилерії та розвідки, тощо. Значна частина цих посад надає можливість швидкого кар’єрного росту, оскільки високо-фаховий спеціаліст, що закінчив військову кафедру у званні молодшого лейтенанта або лейтенанта, може бути поставлений на посаду старшого лейтенанта, капітана або навіть майора.

У нас є і пропозиції для тих хлопців, які ще не визначились із подальшим життєвим шляхом та кар’єрою, але схильні до ризику та конкретних дій: це посади командирів взводів, рот, заступників командирів рот з озброєння та морально-психологічного забезпечення, ба навіть офіцерів штабів батальйонів (психолог, заступник начальника штабу), тощо.

Служба буде нелегкою, але цікавою. А головне — вона надасть елітарній молоді унікальну можливість подивитись в очі власному народові, безпосередньо узяти практичну, а не лише «фотельну»  участь у нашій боротьбі та наших реформах.

Випускникам, які підпишуть контракт, буде забезпечено повний комплекс державних гарантій, включно статус учасника бойових дій, пільги, і високий (принаймні для державного сектору) рівень оплати праці. На сьогодні у зоні бойових дій офіцер отримуватиме (без урахування премій за особисті бойові здобутки) 10 — 13 тисяч гривень.

Зі свого боку, 53 ОМБР надає КПІ важливу можливість утримувати  постійний контакт із випускниками, формувати військово-цивільну Alumni. Ми налаштовані вирішувати проблеми, якщо такі виникнуть під час служби, спільно, на рівні керівництва бригади.

3. ВІДЕО

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *