ВШАНУВАННЯ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

20 лютого в Україні на державному рівні вшановують День пам’яті Героїв Небесної Сотні, згадуючи найтрагічніші дні масових розстрілів героїв під час Революції Гідності 2013–2014 років.

Події Революції Гідності, початок неоголошеної війни Росії проти України, окупація Росією Кримського півострова і декількох обласних центрів на сході України – це сумні події, що дотепер тривають на теренах України, забрали життя багатьох талановитих людей, патріотів України, які не могли стояти осторонь у часи загрози. Молоді, перспективні студенти, науковці, справжні професіонали, які могли жити і творити, поклали свої життя за незалежність держави.
Спочивайте з миром, небесні янголи КПІ, ви назавжди залишитесь у нашій пам’яті та серцях усієї спільноти КПІ.
18 лютого студенти, викладачі, співробітники Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського», співробітники кафедри військової підготовки вшанували пам’ять героїв Майдану та Антитерористичної операції (Операції об’єднаних Сил) на сході України і згадали трагічні події останніх років.
Вони поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної сотні біля Храму Святителя Миколи Чудотворця і вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в боях на Сході України.
Завідувач кафедри військової підготовки полковник запасу Дубінін Володимир Володимирович та заступник завідувача кафедри військової підготовки полковник запасу Царенок Олексій Олексійович поклали квіти до пам’ятника Героям Небесної сотні біля Храму Святителя Миколи Чудотворця і вшанували пам’ять загиблих на Майдані та в боях на Сході України.


Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *